Partnere

‘Stemmer til et stumt fag’ er i høj grad et netværksprojekt og var aldrig blevet til noget uden vores vigtige samarbejdspartnere.

Forvaltninger: SOF og SUF
Sundheds- og Omsorgsforvaltningen (SUF) og Socialforvaltningen (SOF) i København er sammen med Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) og de øvrige partnere en del af projektets styregruppe og har været en stor hjælp i forhold til at finde de rigtige veje ind til hjemmeplejer, bocenter og plejehjem.
Læs mere om forvaltningerne her

FOA SOSU
FOA SOSU har været indgangen til hele sosu-området, og har bidraget med uvurderlige råd til at tilgå området. De stiller desuden deres medieplatforme til rådighed for projektet. FOA SOSU har ca. 18.000 medlemmer og er en afdeling under FOA, som er Danmarks tredjestørste fagforbund med ca. 193.000 medlemmer. Størstedelen af medlemmerne er offentligt ansat og har alle det tilfælles, at de leverer offentlig service såsom børnepasning, service og pleje til ældre og madlavning på sygehuse, skoler og kaserner.
Læs mere om FOA SOSU

Saxo
Saxo.com er Danmarks første og største online boghandel med flere millioner titler. Projektets udgivelse, novellesamlingen ‘Så længe jeg skal ind ad din dør’, er blevet til i samarbejde med Saxo, som har stået for professionel redaktion samt tryk og udgivelse af novellerne på digitale platforme.
Læs mere om Saxo

Danmark Læser
Danmark Læser er kulturminister Marianne Jelveds nationale læsekampagne. Den indeholder blandt andet en konkurrence mellem 12 udvalgte kommuner – herunder København – om at finde på de mest kreative og spændende tiltag til at få flere til at læse blandt de danskere, som aldrig eller sjældent læser skønlitteratur.  ‘Stemmer til et stumt fag’ er Københavns Kommunes bidrag til projektet og er støttet med 470.000 kr. fra Danmark Læser.
Læs mere om Danmark Læser